Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Με Σητεία και Ιεράπετρα για τον Σκριβάνο

Ο Γιώργος Σκριβάνος, που θα τιμηθεί αύριο, με τον Τάκη Καλούδη δεξιά και τον Μπάμπη Βοργίδη. Στην δευτερη φωτογραφία, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Προοδευτικής, Σητείας και Ιεράπετρας, από τον μεταξύ τους αγώνα τον περασμένο Ιούνιο



Προς τιμή του βετεράνου άσου και μεγάλου «εργάτη» της Προοδευτικής Γιώργου Σκριβάνου, που είναι και υπεύθυνος στις Ακαδημίες της ομάδας, θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας, το τουρνουά βετεράνων που διοργανώνει η Προοδευτική και στο οποίο θα συμμετέχουν και οι ομάδες Ιεράπετρας και Σητείας. Οι ομάδες από την Κρήτη, θα είναι φιλοξενούμενοι από το Σύνδεσμο βετεράνων της Προοδευτικής και σήμερα θα παραβρεθούν στον χορό τους που θα γίνει στο CAN-CAN. Οι αγώνες που θα έχουν 40λεπτη διάρκεια θα αρχίσουν από τις 5.30 μ.μ. και οι αποστολές των ομάδων από την Κρήτη που έφτασαν σήμερα το πρωί στον Πειραιά, αποτελούνται από τους: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Σύλλας, Λουτσέτης, Χρυσουλάκης, Γκιτζένας, Τσατάλης, Καρβούνης, Καρτσάκης, Πρωτογεράκης, Δρακωνάκης, Δασκαλάκης, Αγγελάκης, Μυλωνάκης, Σ. και Γ. Ασπρουδάκης, Μαρκόπουλος, Χαλέπης, Καράσσαβας και Παπαγεωργίου.
Με την ομάδα βετεράνων ΣΗΤΕΙΑΣ παρόντες θα είναι οι: Καμπανάκης, Κριτσωτάκης, Φυγετάκης, Μ.Πασχαλάκης, Ν. Δερμιτζάκης, Γ. Πασχαλάκης, Α. Πλακαντωνάκης, Α. Γεουπάκης, Μ. Σπυριδάκης, Π.Μαρίνογλου, Ν. Αναγνωστάκης, Α. Χαρκιολάκης, Γ Μυλωνάκης, Σ. Αλάτσαρης, Α. Γερονικάκης και Ευ. Δερμιτζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου