Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Συγκίνησαν Τεμπεράκης και Ανασόπουλος

Στην πρώτη φωτογραφία ο κ. Τσεμπεράκης, ξεδιπλώνει μνήμες για να πιστοποιήσει ότι η Προοδευτική είναι οικογένεια. Τον απολαμβάνουν από δεξιά, ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Κατσιγιαννης, ο γενικός αρχηγός Σταμάτης Βουρδαμής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου βετεράνων Τάκης Καλούδης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Μάνος Σεβαστόπουλος και ο βετεράνος άσος Άρης Σταμάτης. Στην δεύτερη, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ανεσόπουλος (δεξια) αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην Προοδευτική. Στην Τρίτη, ο Βουλευτής Γρηγόρης Νιώτη εν μέσω των διοικητικών παραγόντων της Προοδευτικής Νίκου Κατσιγιάννη, Σταμάτη Τζιέρη, του υπευθύνου των Ακαδημιών Γιώργου Σκριβανου πρώην προέδρου Λάμπρου Τσεμπεράκη. Και στην τέταρτη, οι Τάκης Καλούδης, Λάμρος Τσεμπεράκης και Άρης Σταμάτης, εάν κρίνουμε από την σοβαρότητα του ύφους τους ,μιλάνε για το μέλλον της ομάδας μας. Στην Πέμπτη φωτογραφία ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σταμάτης Βουρδαμλης και ο γενικός γραμματέας και ταμίας Νίκος Βλάμης, παρακολουθούν τον Πετέρα Βασίλειο στον αγιασμό. Διακρίνονται μεταξύ άλλων και οι Βαγγέλης Χατζημανώλης, ο φροντιστής της ομάδας Γιώργος Ευθυμίου, ο Μάνος Σεβαστόπουλος και ο Γιώργος Προβατάς. Και στην έκτη ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Κατσιγιαννης με τον αντίστοιχο των βετεράνων Τάκη Καλούδη και τον γενικό αρχηγό Σταμάτη Βουρδαμή, πιστοποιούν ότι η Προοδευτική είναι ενωμένη οικογένεια














Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΑΚΗΣ, που έχει αφιερώσει τη ζωή του διοικητικά στην Προοδευτική, ήταν ιδιαίτερα συγκινητικός με τα όσα είπε, αφού «μίλησε» στο συναίσθημα όλων όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση. «Η Προοδευτική, ήταν ανέκαθεν μια μεγάλη οικογένεια και έτσι θα παραμείνει , αφού αυτές είναι οι αρχές που επιτάσσει η ιστορία του σωματείου μας, ανεξάρτητα με το σε ποια κατηγορία αγωνίζεται. Και ποτέ , δεν δημιούργησε προβλήματα με βία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας σήμερα κάνει αγώνα. Και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας . Έχει ανάγκη και την συμπαράσταση των παλαιμάχων, αλλά και αρχόντων του τόπου. Ιδιαίτερη μνεία για το εάν η Προοδευτική βρίσκεται σε αυτή την πολύ καλή κατάσταση, πρέπει να γίνει στους παλαιμάχους που είναι η ιστορία του συλλόγου μας. Και την ιστορία, το παρελθόν μας, πρέπει να το σεβόμαστε για να είναι οδηγός για το μέλλον. Πριν από τρία χρόνια οι παλαίμαχοι λειτούργησαν ως «σωτήρες» για την ομάδα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Όσον αφορά την προσφορά του Δημάρχου, είναι σε όλους γνωστή, Δεν λείπει ποτέ από καμία Γενική Συνέλευση και δίνει πάντα παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις της Προοδευτικής. Τιμάει την ιστορία της ομάδας της πόλης και με τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, έχουν έρθει σε πολλές εκδηλώσεις μας, γιατί είναι συναισθηματικά δεμένοι με την Προοδευτική. Η προσπάθεια για την ανάκαμψη της ομάδας μας, θα πρέπει να είναι διαρκής και να έχει βοήθεια απ΄ όλου μας. Η Προοδευτική δίδασκε και διδάσκει ήθος ενώ έχει και άλλο ύφος. Με αυτά θα πορευτεί και στο μέλλον και ελπίδα όλων μας είναι να τη δούμε και πάλι εκεί που αρμόζει η ιστορία της»
ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: «ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πειραιώς ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, αποκάλυψε ότι ήταν στην Προοδευτική από 14 ετών και είχε παίξει στο «τσικό» της ομάδας: «Τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανα στην Προοδευτική γι΄ αυτό και είμαι ιδιαίτερα «δεμένος» και ευαισθητοποιημένος με την ομάδα. Η ιστορία ποτέ δεν χάνεται αφού είναι καταγεγραμμένη. Όλοι μας μιλάμε για ανάταξη της Προοδευτικής. Και η ανάταξη μπορεί να ξεκινήσει με οδηγό το σήμα της που είναι ο φοίνικας, ο οποίος αναγεννάτε από τη στάχτη του. Αυτό λοιπόν μπορεί να κάνει και η Προοδευτική, που έχει νέους ανθρώπους και με όραμα στο τιμόνι της. Καλή σας δύναμη μια καλή πορεία»Η βραδιά των εγκαινίων όμως είχε και πολύ περιπλάνηση της θύμησης, αφού σε τέτοια οδηγούσαν τους παρευρισκόμενους, οι φωτογραφίες που ήταν τοποθετημένες στους τοίχους. Όλοι θυμήθηκαν το παρελθόν και κάποιοι το νοστάλγησαν, αφού ορόσημο για τη νέα γενιά, είναι η Προοδευτική της δεκαετίας του 1960 και 1970. Χωρίς βέβαια να υποτιμηθούν από κανένα οι παρουσίες στην Α΄ Εθνική τη δεκαετία 1990, αλλά και των αρχών του 21ου αιώνα, αφού δεν πρέπει να λησμονούμε ότι μέχρι την περίοδο 2002-03 η «Προ» αγωνιζόταν στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου μας. Και μεταξύ τύρου και αχλαδιού, αφού προσφέρθηκε πλούσιος μπουφές στους παρευρισκόμενους, ειπώθηκαν πολλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, που είναι εντυπωσιακή εάν σκαφτεί κάποιος τον βαθμό που την έχουν κατατρέξει μέχρι τώρα οι διαιτησίες. Όμως κόντρα στις Σιμβλιγάδες, τους Λαιστριογώνες και τους Κύκλωπες, η Προοδευτική καλείται να παίξει ρόλο Οδυσσέα και να φτάσει στην Ιθάκη της. Και οι ποδοσφαιριστές της ως νέοι σύντροφοι του Οδυσσέα, να οδηγήσουν το καράβι στην Ιθάκη, που δεν είναι άλλη από το να αγωνίζονται τη νέα περίοδο στη Γ΄ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου