Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Τιμή ως τον Ψηλορείτη για τον Σκριβάνο


Εννέα στιγμιότυπα από την τιμή που έγινε στον Γιώργο Σκριβάνο, από το Σύνδεσμο βετεράνων, για την προσφορά του στην ομάδα μας. Στο πρώτο, περιχαρής ο τιμηθείς κρατάει τα έπαθλα της εκδήλωσης με τον γιό του. Στο δεύτερο φωτογραφίζεται με τους πρώην συμπαίκτες του Θεοδωρίδη, Χατζηαθανασίου, Οικονόμου, Σπατσαρία, Μπρατσολιά και Καλούδη, κρατώντας τη φανέλα που του έδωσε ο Σταύρος Νικαλακάκος. Στην Τρίτη, παραλαμβάνει από τον Μιχάλη Χατζηαθανασίου, το αναμνηστικό έπαθλο από τους βετεράνους. Στο τέταρτο λίγο πριν παραλάβει τις τιμητικές διακρίσεις από τους εκπροσώπους της Σητείας Βαγγέλη Δερμιζάκη και Μαρίνογλου. Στο πέμπτο ο πρόεδρος του Συνδέσμου βετεράνων Ιεράπετρας δίνει στον Γιώργο Σκριβάνο τιμητική πλακέτα και στο έκτο το τιμώμενο πρόσωπο, φωτογραφίζεται με παλιές δόξες της ομάδας και τον βετεράνο παράγοντα Δημητρη Νικλαϊδη.Διακρίνονται οι Καλούδης, Σακριβάνος, Σπετασαρίας, Θεοδωρίδης, Νικολαϊδης, Μπέσης, Μπρατσολίας, Νικολακάκος. Στο έβδομο, ο ταμίας του Συνδέσμου βετεράνων Γρηγόρης Θεοδωρίδης, τιμάει τον αντιπρόεδρο των βετεράνων Σητείας Νίκο Αναγνωστάκη. Στο όγδοο, ο αντιδήμαρχος Ιεράπετρας Γιάννης Ροβυθάκης και ο Μιχάλης Παπαγεωργόυ, τιμάνε τον Τάκη Καλούδη και στο τελευταίο οι ομάδες βετεράνων Προοδευτικής, Σηταίας και Ιεράπετρας με τον Γιώργο Σκριβάνο, πριν αρχίσει το τουρνουά.
































Με σεμνή εκδήλωση, όπως είναι και η παρουσία του Γιώργου Σκριβάνου, οι βετεράνοι της Προοδευτικής τίμησαν τον υπεύθυνο Ακαδημιών των «βισσινί» και από τους μεγαλύτερους αστέρες της ομάδας, σε ποδοσφαιρικό τουρνουά, που συμμετείχαν και οι ομάδες Σητείας και Ιεράπετρας

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Με τον… Ψηλορείτη μοιάζει η προσφορά του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ στην Προοδευτική, γι΄ αυτό και ο Σύνδεσμος βετεράνων των «βυσσινί» διάλεξε δύο ομάδες από την Κρήτη, για να τον τιμήσει. Την Ιεράπετρα-που με δύο νίκες κατάκτησε το τουρνουά-και τη Σητεία. Και όλα χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Νίκαιας, έμοιαζαν ιδανικά, αφού τέτοιο είναι το κλίμα που δημιουργούν σε όλες τους τις εκδηλώσεις οι βετεράνοι της Προοδευτικής. Ιδανικό, αλλά σεμνό κλίμα, όπως σεμνή είναι και η παρουσία του τιμώμενου προσώπου, που συνεχίζει να προσφέρει στην αγαπημένη του ομάδα, από την θέση του υπευθύνου των Ακαδημιών.
«Τιμάμε σήμερα τον Γιώργο Σκριβάνο, που τόσο με την αγωνιστική του προσφορά, όσο και ως άνθρωπος, έχει αναδείξει την έννοια του ήθους» τόνισε στο εισαγωγικό του σημείωμα για τον τιμηθέντα , ο πρόεδρος του Συνδέσμου βετεράνων τηε Προοδευτικής ΤΑΚΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ και στη συνεχεια, αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία του Γιώργου Σκριβάνου στην Προοδευτική και έκλεισε τα λεγόμενα του, βουρκωμένος, λέγοντας απλά…Γιώργο σε αγαπάμε…Και τα τιμώμενο πρόσωπο, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Καλοσώροσε τις αποστολές των βετεράνων Ιεράπτρας και Σητείας τους ευχαρίστησε και χαρακτήρισε ως μέγιστη τιμή για τον ίδιο την κίνηση που έκαναν οι βετεράνοι της Προοδευτικής, να αναγνωρίσουν την προσφορά του στην ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το τουρνουά, των ομάδων από τον Ψηλορείτη.
Στη συνέχεια στον Γιώργο Σκριβάνο ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ, προσέφερε τη φανέλα με το «νούμερο2» της Προοδευτικής, ενώ ο πρώην συμπαίκτης του ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, του απένειμε την τιμητική πλακέτα εκ μέρους των βετεράνων της Προοδευτικής. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συνδέσμου της Σητείας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ παρέδωσε στον Σκριβάνο τιμητική πλακέτα, ενώ ο σκόρερ της ομάδας ΜΑΡΙΝΟΓΛΟΥ, το λάβαρο των βετεράνων της Σητείας. Από την Ιεράπετρα, αρχικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου βετεράνων-που ευχαριστεί τους υπεύθυνους της ΔΕΑΠΥ Ιεράπετρας για την βοήθειά τους-προσέφερε στο τιμώμενο πρόσωπο την αναμνηστική πλακέτα του Συνδέσμου. Επίσης ο αντιδήμαρχος Ιεράπετρας ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΒΥΘΑΚΗΣ προσέφερε στον ΤΑΚΗ ΚΑΛΟΥΔΗ ένα κεντιτό σιμέν με κεντιμένα γράμματα για τους Συνδέσμους των δύο ομάδων και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, τιμητική πλακέτα. Επίσης, η Προοδευτική τίμησε μέσω του ταμία της ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ιεράπετρας ΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΆΚΗ.

Αγώνες που ξύπνησαν μνήμες με νικήτρια την Ιεράπετρα

Οι αγώνες που έγιναν, ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Και το τουρνουά, το κατέκτησε η Ιεράπετρα αφού με δύο γκολ του ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ νίκησε 2-0 τους γηπεδούχους, και με ισάριθμα του ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ 2-1 τη Σητεία. Η συνάντηση Προοδευτικής-Σητείας, που έριξε την αυλάια της εκδήλωσης, βρήκε νικήτρια 2-1 την Κρητική ομάδα, με γκολ του ΜΑΡΙΝΟΓΛΟΥ. Για τους γηπεδούχους, που έχασαν ευκαιρίες, σκόραρε ο ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ.
Τους αγώνες διαιτήτευσε με επιτυχία ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΓΙΑΣ
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ: Μακρυωνίτης, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Νικολακάκος, Σιγάλας, Τσεβρενίδης, Καλούδης, Παπαχρόνης, Σπετσαρίας, Κολέμπας, Δρακωνάκης(αρχική ενδεκάδα) Χρ.Αννης, Σωκ. Αννης, Θ. Μπρατσόλιας, Φ. Παχατούρας, Α. Λορέντζος, Χ. Βερυκάκης, Γ. Ευθυμίου. Με την αποστολή παρόντες και ο Σ. Μπέσης, Γ. Θεοδωρίδης, Π. Βιδάλης, ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Νικολαϊδης, ο Διονύσης Σπετσαρίας και φυσικά ο Γιώργος Σκριβάνος.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΗΤΕΙΑΣ: Ανδρινάκης, Αλιάτσαρης, Δερμιτζάκης, Αναγνωστάκης, Χαρχιολάκης, Βουτηράκης, Πασσάς, Ασδρές, Σπυριδάκης, Μαρίνογλου, Πασχαλάκης (αρχική ενδεκάδα), Μαζωνάκης, Καραμπανάκης, Γκοτζίδης.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Σύλλας, Χρυσουλάκης, Τσατάλης, Ζαμπατάκης, Μαλιωτάκης, Πρωτογεράκης, Δρακωνάκης, Καρτσάκης, Παπουτσάκης, Μακρόπουλος, Δασκαλάκης(αρχική ενδεκάδα)Καρασάββας, Αγγελάκης, Ασπραδάκης, Χριστοδούλου, Διαμαντάκης, Κοντοπόδης, ο πρόεδρος Μιχάλης Παπαγεωργίου και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ροβυθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου